Ponuda naših vina

Ponuda kvalitetnih vina 0,75L

Malvazija Istarska

Vino je proizvedeno od sorte grožđa malvazija istarska. Žutozelenkaste je boje, posebno izražene i prepoznatljive sortne arome, prijatnog skladnog i zaokruženog okusa. Servirati na temperaturi od 10-12°C uz jela od bijelog mesa i morsku ribu.

Teran

Dugogodišnja tradicija vinarstva i odabrano grožđe darovali su nam vino Teran. Vino je crvenorubinastog odsjaja prepoznatljive sortne arome, finog, skladnog i harmoničnog okusa. Odležano u drvenim bačvama. Serviramo ga na temperaturi od 16-18°C.

Chardonnay

Vinogorja Višnjanštine i tradicija vinarstva podarili su nam vino Chardonnay. Vino je proizvedeno od sorte grožđa chardonnay, profinjenog je okusa, slamnato žute boje, karakterističnih voćnih mirisa i okusa. Poslužujemo ga uz najbolja jela od bijelog mesa i morskih plodova na temperaturi od 12°C.

Cabernet Sauvignon

Dugogodišnja tradicija vinarstva i odabrano grožđe darovali su nam vino Cabernet Sauvignon. Vino je crvenorubinastog odsjaja prepoznatljive sortne arome, finog, skladnog i harmoničnog okusa. Odležano u drvenim bačvama. Serviramo ga na temperaturi od 16-18°C.

Muškat Žuti

Dugogodišnja tradicija vinarstva i odabrano grožđe darovali su nam poluslatko vino Muškat žuti. Vino je zlatnožute boje, prepoznatljive sortne arome, skladnog i harmoničnog okusa ugodnog nepcu. Serviramo ga na temperaturi od 12°C.

Rose Cabernet Sauvignon

Dugogodišnja tradicija vinarstva i odabrano grožđe darovali su nam vino Rose Cabernet Sauvignon. Vino je crvenorubinastog odsjaja prepoznatljive arome, ukusnog, skladnog i harmoničnog okusa. Serviramo ga na temperaturi od 10 do 12°C.

ZLATOKOSA- Malvazija Istarska 0,75

Vino slamnato žute boje,cvjetno-voćne arome,uravnoteženo i harmonično.

Ponuda kvalitetnih vina 0,187L

Malvazija Istarska

Teran

Muškat žuti

Ponuda kvalitetnih vina 0,75L (Navojni čep)

Malvazija

Teran

Ponuda kvalitetnih vina u boci 1L

Malvazija

Teran

Chardonnay

Cabernet Sauvignon

Ponuda vina u boci 1L (Low budget)

Malvazija

Prodanovo bijelo

Prodanovo crno

Vina u Bag in Box ambalaži

Malvazija 3L

Vino pakirano u bag in box ambalaži predstavlja moderan trend i novu tehnologiju. Bag in box pakiranje omogućava dulje zadržavanje kvalitete vina i organoleptičkih svojstava jer i nakon otvaranja vino ne dolazi u dodir sa zrakom koji uzrokuje oksidaciju i kvarenje. Podesive vrećice (bag) imaju kao vanjsku ambalažu odgovarajuću kartonsku kutiju (box) kojom se lako rukuje te sigurnosni zatvarač (slavinu) koji hermetički zatvara vrećicu i nepropustan je za vlagu i plin.

Malvazija 10 L

Chardonnay 10 L

Muškat žuti 10 L

Teran 10 L